VERA, JESI LI REALNA? TRLJAĆETE OČI U NEVERICI kad vidite kako izgleda u 75. godini: Jedna stvar će vas ZABEZEKNUTI
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Sve je iznenadila

VERA, JESI LI REALNA? TRLJAĆETE OČI U NEVERICI kad vidite kako izgleda u 75. godini: Jedna stvar će vas ZABEZEKNUTI

Dobila je ogroman broj komplimenata i niko ne veruje kako izgleda u osmoj deceniji

Objavljeno: 10:14h

Modna dizajnerka Vera Vang privukla je veliku pažnju svojim najnovijim objavama na Instagramu. Ona je objavila nekoliko fotografija iz frizerskog salona, a potom se slikala pre odlaska na večeru. Dobila je ogroman broj komplimenata i niko ne veruje kako slavna dizajnerka izgleda u osmoj deceniji.

Veri Vang ljudi u komentarima neprestano pišu da im je potpuno neverovantno da će uskoro napuniti 75 godina. Mnogi su saglasni da izgleda mnogo mlađe.

"Pa, kako si tako mlada i vitka?", "I tvoje ruke su lepe i bez bora", "Neverovatno, sve si lepša", "Da li je otpisala starenje?", samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca ispod objave na Instagramu.

Slavna dizajnerka, rođena 1949. godine, otkrila je tajnu svog mladalačkog izgleda u intervjuu za BBC prošle godine. Osim što veruje da je "dobar san zlata vredan", ona se na kraju dana počasti koktelom sa votkom, koji smatra magičnim eliksirom.

Rođena 1949. godine
Rođena 1949. godinefoto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"U modi sam od 19. godine. Nikada nisam razmišljala o svom izgledu, verovatno zato što svakodnevno radim sa najlepšim ženama na svetu. Smatram ih svojim muzama i možda je to dobar način da se izborim sa starenjem. Zato sam uvek govorila da je tajna u koktelu sa votkom", rekla je ona.

Ne izbegava brzu hranu

Inače, slavna dizajnerka se ne ustručava da jede brzu hranu.

"Jedem Mekdonalds, apsolutno. Naručujem ga svaki dan oko dve nedelje, a onda promenim ishranu", otkrila je Vera kako se hrani svojevremeno za "Page Six".

Takođe voli krofne punjene kremom i šećerom.

Bonus video:

00:09

Espreso na festivalu Street Food u Berlinu

(Espreso / Blic žena / Viktor Veličković Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.